Acda en De Munnik: Woorden van een ander

Thomas en Paul vertellen het echte verhaal in zesdelige docuserie Acda en De Munnk: Woorden van een Ander

NPO 3 - vrijdag 3 november om 21:07

© BNNVARA
Thomas Acda en Paul de Munnik gingen in 2015 uit elkaar als zangduo. In maart dit jaar kondigden ze aan weer samen op te gaan treden. De zesdelige documentaire Acda en de Munnik: Woorden van een Ander laat hun hele carrière als duo zien, van 1989 tot nu.

Toen Thomas Acda en Paul de Munnik in 2015 uit elkaar gingen als zangduo hadden ze een lange en succesvolle carrière achter de rug. In maart 2023 kondigden ze tot veler verrassing aan weer samen op te gaan treden. In de zesdelige documentaireserie Acda & De Munnik: Woorden van een Ander komt de hele carrière van de twee aan bod. 

Acda en De Munnik: Woorden van een Ander

Deze eerste aflevering gaat terug naar het prille begin, toen Acda en De Munnik elkaar leerden kennen op de Kleinkunstacademie. In de loop van de documentaire is te zien hoe ze toch weer samen kwamen en in aanloop naar de zes nieuwe shows naar Ameland gingen om liedjes te schrijven.

De naam van de serie verwijst naar een nummer van het duo, dat gaat over een relatiebreuk en het verwerken daarvan met het schrijven van een lied.


Wanneer is Acda en De Munnik: Woorden van een Ander op televisie te zien?

Acda en de Munnik: Woorden van een Ander bestaat uit zes afleveringen en is vanaf vrijdag 3 november om 21.00 uur te zien bij BNNVARA op NPO3 en op NPO Start. Meer weten? Lees het hier.

Meer over