Final Score

Dave Bautista beukt terroristen in elkaar in Final Score

RTL 7 - woensdag 1 juni om 22:25

Een groep terroristen gijzelt in de film Final Score een voetbalstadion vol supporters. Een van die dertigduizend fans is een oud-elitesoldaat, dus de gijzelnemers gaan het nog zwaar krijgen.

Ex-soldaat Michael Knox (Dave Bautista) gaat met zijn nichtje Danni (Lara Peake) naar een voetbalwedstrijd in Londen. Dat klinkt als een gezellig dagje uit, maar het loopt anders.

Final Score

Danni en Michael hebben hun zitplaatsen nog maar nauwelijks gevonden als het fout gaat. Een groep Russische terroristen neemt het hele stadion, en dus alle dik dertigduizend voetbalsupporters die er zitten, in gijzeling.

Ze hebben daar zo hun redenen voor. Terroristenleider Arkady (Ray Stevenson) eist dat de autoriteiten zijn broer Dimitri (Pierce Brosnan) aan hem overdragen.

Dimitri is overgelopen naar het Westen en daar is Arkady niet blij mee. Arkady weet zeker dat Dimitri ergens in het stadion zit, maar hij heeft geen flauw idee waar: na plastische chirurgie is zijn broer onherkenbaar.

Ex-soldaat Michael is niet van plan dat allemaal zomaar te laten gebeuren.

Of het hem lukt om zijn nichtje, Dimitri en de andere supporters te redden? Je ziet het in Final Score.

Dave Bautista

Een paar jaar geleden wist bijna niemand wie Dave Bautista was. Alleen de echte worstelfanaten kenden de WWE-ster.

Daar kwam in 2014 verandering in. Bautista werd in één klap een ster door zijn rol in Guardians of the Galaxy.

Sindsdien gaat het hard met Bautista. Zo was hij te zien in Bondfilm Spectre, sf-meesterwerk Blade Runner 2049 en in de heerlijk vuige misdaadfilm Hotel Artemis.

In Final Score speelt de spierbonk zijn eerste echte hoofdrol. 

Meer over