Mission: Impossible III

Tom Cruise dendert door in Mission: Impossible III

Veronica - zaterdag 21 mei om 20:00

In Mission: Impossible III kruipt Tom Cruise opnieuw in de huid van Ethan Hunt. Hij gaat achter de moordenaar van een van zijn pupillen aan. Hem pakken blijkt wederom een welhaast onmogelijke klus.

Na het succes van Mission Impossible I en II verscheen in 2006 het derde deel. Tom Cruise kroop daarvoor voor de derde keer in de huid van Ethan Hunt. Die is inmiddels gestopt met zijn werk als geheim agent en heeft zich verloofd met zijn geliefde.

Mission: Impossible III

Aan zijn rustige leven komt een eind als een van Ethans voormalige pupillen om het leven komt. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Hunt besluit achter de moordenaar aan te gaan, met alle gevolgen van dien.

Hoe dat afloopt zie je in Mission: Impossible III.

Tom Cruise

Waar Tom Cruise gaat, volgen hele hordes fans, journalisten en andere belangstellenden. Toen de filmcrew in Rome neerstreek om daar scènes voor Mission: Impossible III op te nemen, was de belangstelling zo groot dat er nauwelijks te werken viel.

Daar verzonnen de makers van de film een oplossing voor. Een eindje verderop zetten ze een tweede filmlocatie op, met jonge vrouwen in bikini's en oude dames verkleed als non.

Die neplocatie trok zoveel bekijks dat de echte crew ongestoord verder kon werken.

Net als in bijna al zijn films deed Tom Cruise in Mission: Impossible III de meeste stunts zelf. Deze keer kwam hij er niet helemaal zonder kleerscheuren vanaf: hij liep een paar gebroken ribben op.

Meer over