Sabotage

Arnold Schwarzenegger laat zich niet belazeren in Sabotage

RTL 7 - dinsdag 31 mei om 20:29

Arnold Schwarzenegger is dan misschien de jongste niet meer, hij staat nog prima zijn mannetje in actiefilms. In Sabotage laat de krasse knar zien dat hij nog steeds ouderwets kan knallen.

Arnie speelt John 'Breacher' Wharton, de leider van een eliteteam van de narcoticabrigade. Zijn taak: de strijd aangaan met 's werelds gevaarlijkste drugskartels.

Sabotage

Bij een van hun acties vinden Wharton en zijn team een enorme hoeveelheid cash. Het is zoveel geld dat ze besluiten een 'kleine' fooi voor zichzelf achter te houden. Die tien miljoen gaat toch niemand missen?

Nou, wel dus. Niet lang na de actie leggen leden van Whartons team een voor een het loodje, ze worden allemaal vermoord. Het lijkt er in Sabotage dus op dat iemand dat geld toch mist.

Arnold Schwarzenegger

Sabotage is een ouderwetse actieknaller zoals Schwarzenegger er in zijn carrière al zoveel heeft gemaakt. Volgens regisseur David Ayer was dat niet helemaal zijn bedoeling.

Hij wilde eigenlijk een spannende thriller maken waarin Arnie uit moest zoeken wie het op zijn mannen gemunt had. De eerste versie van de film duurde bijna drie uur.

De producenten zaten echter niet te wachten op zo'n lange film. Ze knipten er veel thrillerachtige scènes uit, de actiescènes lieten ze zitten.

Meer over