The Courier

Jeffrey Dean Morgan levert pakjes af in The Courier

RTL 7 - woensdag 11 januari om 20:27

© http://www.imdb.com
Jeffrey Dean Morgan is als The Courier gewend altijd te leveren, maar nu loopt een klus wel heel anders af.

Een man met de bijnaam The Courier (Jeffrey Dean Morgan) woont op zichzelf in een vervallen flat. Wanneer hij zijn oude vriend Stitch (Mark Margolis) bezoekt in zijn boksschool, wordt hij benaderd door een vreemde die hem de opdracht geeft een koffer af te leveren bij een man die bekend staat als Evil Sivle. Er is echter één maar: niemand weet waar die Siyle is. Of dit niet gek genoeg is, mag The Courier deze opdracht niet weigeren. Doet hij dit wel, dan staat zijn leven op het spel.

The Courier

De pogingen van the Courier om Sivle te vinden leiden alleen maar tot dood en verderf. Wanneer iemand vlak onder zijn ogen wordt vermoord, arresteert de politie the Courier. Tot zijn verbazing wordt hij al snel vrijgelaten en komt hij erachter dat er schimmige spelletjes met hem worden gespeeld. 

Hany Abu-Assad

Hany Abu-Assad is een Palestijns-Nederlandse filmregisseur. Hij heeft al meerdere films gemaakt, maar de film waar hij het meest om is geprezen is Paradise Now, een film over twee vrienden die besluiten een zelfmoordaanslag te plegen. Voor deze film ontving hij een Oscarnominatie voor beste buitenlandse film en won hij de Gouden Kalf voor de beste speelfilm. Mede door dit succes kreeg hij de kans om in Hollywood de actiefilm The Courier te maken. 

Meer over