Adem in, adem uit

Uitbenen met Jelka van Houten

NET 5 - dinsdag 9 november om 20:30

© Talpa
Jo uit Adem in, Adem uit heeft al flink wat sappig mannenvlees verwerkt in haar slagerij, maar helaas dreigt de politie nu achter haar moorddadige praktijken te komen. Ten einde raad overweegt ze haar vriendin Kim in vertrouwen te nemen.

"Een beetje bot en oncharmant kan ik wel vrij makkelijk hebben", vertelde Jelka van Houten vóór de start van Adem in, adem uit aan RTL Boulevard. Daar blijkt, met de ontknoping van de komische misdaadserie in zicht, geen woord van gelogen.

Jelka van Houten

Haar personage Jolanda - Jo voor intimi - gebruikt haar slagersgereedschap al lang niet meer alleen op dode dieren. Er zijn al mannen bij haar letterlijk onder de vleeshamer gegaan. Zo'n lomp, moorddadig vrouwmens spelen vond Jelka niet zo lastig, al viel het fysieke aspect haar wel tegen. "Dat was zwaar, maar je kunt moeilijk slager spelen als het je niet lukt om grote stukken vlees te verslepen." In deze aflevering dreigt de politie er overigens achter te komen dat Jo niet alleen dierlijk vlees versleept. Wat te doen?

Meer over