Adem in, adem uit

Sterrencast in nieuwe Net5-crimeserie Adem In, Adem Uit

NET 5 - dinsdag 21 september om 20:30

© Talpa

Op Net5 is vanaf dinsdag 21 september de crime-comedyserie Adem In, Adem Uit te zien. In deze Net5 en LINDA.-samenwerking maken onder anderen Bracha van Doesburgh, Jelka van Houten en Waldemar Torenstra hun opwachting.

Lifecoach Kim (Bracha van Doesburgh) heeft een zelfhulpboek geschreven over geluk dat binnen handbereik ligt. Voor de buitenwereld lijkt Kim zelf een perfect en gelukkig gezinsleven te leiden. Alleen zit ze wel in therapie met haar overspelige man Sven (Waldemar Torenstra) bij collega-coach Adinda (Imanuelle Grives). Om haar huwelijk nieuw leven in te blazen, verruilen ze samen met hun zoon Luuk (Teun Stokkel) de stad voor het platteland.

Spannend

Daar worden Kim en Sven de buren van de alleenstaande Jolanda (Jelka van Houten) die haar eigen biologische slagerij runt. Kim en Jolanda lijken elkaars tegenpolen, maar voelen een enorme aantrekkingskracht tot elkaar. Ietwat stuntelig bloeit de vriendschap op. Het is echter de vraag of ze het beste of slechtste in elkaar naar boven halen. Want Kim weet niet dat Jolanda sinds haar jeugd moeite heeft met onbehoorlijke mannen en dat op geheel eigen wijze oplost. Adem In, Adem Uit is een spannende serie met een vleugje humor. 

Adem In, Adem Uit is vanaf dinsdag 21 september om 20:30 uur te zien bij Net5 en op KIJK.nl.

Meer over