Rizzoli & Isles

Afscheid van politieduo in Rizzoli & Isles

Het zesde seizoen van Rizzoli & Isles eindigde met een schietpartij. Bij de start van de zevende reeks is het team nog bezig met de nasleep van deze tragedie. Het is het laatste seizoen van de Amerikaanse politieserie.

Het zesde seizoen van Rizzoli & Isles eindigde met een schietpartij. In de eerste aflevering van het zevende seizoen is het team nog steeds bezig met de nasleep van deze heftige gebeurtenis. Fans van Rizzoli & Isles moeten deze reeks koesteren, want het is de laatste van de politieserie. Angie Harmon neemt de rol van Jane Rizzoli weer voor haar rekening. Zij weet al wat ze gaat missen aan haar alter ego. "Alles!", roept ze uit op Channel Guide Magazine. "Het moeilijkste aan het einde van de serie is dat het lijkt alsof alle karakters sterven, omdat je ze nooit meer ziet." Na zeven seizoenen kan Angie zeggen dat Jane meer dan een rol voor haar was. "Ik hoop echt dat Jane Rizzoli veel invloed heeft gehad op degene die ik ben geworden."

Tess Gerritsen

De Amerikaanse politieserie Rizzoli & Isles speelt zich af in Boston en draait om Jane Rizzoli (Angie Harmon) en Maura Isles (Sasha Alexander). Isles is een slimme, goed geklede medische onderzoeker uit een rijke familie, terwijl Rizzoli een stoere politierechercheur is met een directe en soms onbezonnen aanpak. Ondanks deze grote verschillen is er een chemie tussen deze vrouwen. Dankzij hun goede werkrelatie hebben ze heel wat beruchte criminelen weten op te pakken. Rizzoli & Isles is gebaseerd op de boeken van schrijfster Tess Gerritsen.

Meer over:

Reageren