Ain't Them Bodies Saints

Casey Affleck ontsnapt uit de gevangenis in Ain't Them Bodies Saints

Spike - maandag 21 maart om 20:30

© http://www.tvp.pl/fotopat/serwis/
Toen Bob in Ain't Them Bodies Saints de cel in moest, liet hij zijn zwangere vrouw achter. Hij wil ten koste van alles weer bij haar en hun kind zijn.

Texas, jaren 70. De jonge Bob Muldoon (Casey Affleck) en Ruth Guthrie (Rooney Mara) staan op het punt een overval te plegen maar het loopt slecht af. Een persoon raakt ernstig gewond en er valt zelfs een dode.

Ain't Them Bodies Saints

Bob neemt de schuld op zich, zodat zijn net zwanger geraakte vrouw vrij kan zijn. Bob belooft Ruth dat hij naar haar en hun dochter terug zou keren.

Vier jaar later weet Bob uit de gevangenis te ontsnappen. Hij trekt in Ain't The Bodies Saints dwars door Texas, onderweg naar Ruth en hun dochtertje, dat hij nog nooit heeft gezien.

In de tussentijd vraagt Ruth zich af of ze Bob eigenlijk wel wil terugzien. 

Rooney Mara

Regisseur David Lowery stelde dat Rooney Mara, die Ruth speelt, de enige actrice was die hij benaderd heeft. Ook Casey Affleck, die Bob speelt, was zijn eerste en enige keuze. 

“Diep van binnen voelde ik welke acteurs perfect bij deze rollen zouden passen. Dat waren voor mij deze mensen. Gelukkig voor mij zegden ze allebei toe.”

Meer over