Ain't Them Bodies Saints

Casey Affleck ontsnapt uit de gevangenis

Spike - vrijdag 14 januari om 20:33

© http://www.tvp.pl/fotopat/serwis/
Bob ging de gevangenis in en liet zijn zwangere vrouw achter. Hij wil in Ain't Them Bodies Saints ten koste van alles weer bij haar en hun kind zijn.

Texas, jaren 70. De jonge Bob Muldoon (Casey Affleck) en Ruth Guthrie (Rooney Mara) staan op het punt een overval te plegen maar het loopt slecht af. Een persoon raakt ernstig gewond en er valt zelfs een dode. Bob neemt de schuld op zich, zodat zijn net zwanger geraakte vrouw vrij kan zijn. Bob belooft Ruth dat hij naar haar en hun dochter terug zou keren.

Ain't Them Bodies Saints

Vier jaar later weet Bob uit de gevangenis te ontsnappen. Hij trekt dwars door Texas, onderweg naar Ruth en hun dochtertje, dat hij nog nooit heeft gezien. In de tussentijd vraagt Ruth zich af of ze Bob wel wil terugzien. 

Meevaller

Regisseur David Lowery stelde dat Rooney Mara, die Ruth speelt, de enige actrice was die hij benaderd heeft. Ook Casey Affleck, die Bob speelt, was zijn eerste en enige keuze. "Diep vanbinnen voelde ik welke acteurs perfect bij deze rollen zouden passen. Dat waren voor mij deze mensen. Gelukkig voor mij zegden ze allebei toe."

Meer over