#Ajouad

Maakt Marco Borsato na maanden zijn comeback in seizoensopener #Ajouad?

NPO 3 - donderdag 10 november om 21:10

© NTR
Ajouad el Miloudi is terug met een nieuwe reeks van zijn reportageserie #Ajouad. De presentator duikt ook ditmaal weer in actuele onderwerpen waar de meningen over uiteenlopen.

In het NTR-programma #Ajouad houdt Ajouad el Miloudi zich wekelijks bezig met onderwerpen, thema's en subgroepen die actueel en soms zelfs controversieel zijn en waarover de meningen flink uiteen lopen. Zijn doel met dit programma is niet om ook maar iemand te overtuigen van een bepaalde levensstijl. De presentator gebruikt de thema's die hij bespreekt enkel als uitgangspunt voor een zoektocht en om mensen met andere ideeën en levenswijzen een stem te geven.

Ajouad en de cancelcultuur

Deze eerste aflevering draait om de cancelcultuur, want zeg nu zelf: bijna iedereen kan wel iemand opnoemen die door ons land is 'gecanceld'. Maar waarom? Dat is een vraag voor Ajouad om te onderzoeken net als wat de effecten en de gevolgen hiervan kunnen zijn. Met bekende voorbeelden als: Herman Brusselmans, Marco Borsato, Thomas Dekker en Valentijn de Hingh.

Meer over