All of My Heart

Van bouwval tot liefdesnestje

RTL 8 - maandag 31 januari om 20:28

© https://www.rtlpresse.be
In de romantische komedie All of My Heart gaan een cateraar en een Wall Streethandelaar samen een oud landhuis verbouwen.

Jenny (Lacey Chabert) wil graag chef-kok worden, maar ze werkt als assistent voor een cateringbedrijf.

All of My Heart

Dat is niet het enige in haar leven dat niet helemaal loopt zoals ze zou willen. Ze wacht op het moment dat haar vriend Daryl haar ten huwelijk gaat vragen.

Maar in plaats dat hij voor haar door de knieën gaat, vertelt hij dat hij een nieuwe baan heeft. Een waarvoor hij de hele wereld over moet reizen. 

Een flinke schok natuurlijk, maar de grote klapper moet nog komen. Jenny krijgt in All of My Heart een telefoontje waarin ze hoort dat ze een landhuis heeft geërfd.

Vol goede moed gaat ze naar haar nieuwe stulpje toe. Ook dat is een teleurstelling: het pand is niet alleen een bouwval, ze moet het ook nog delen met Wall Streethandelaar Brian (Brennan Elliott).

Verbouwen of verkopen?

Brian wil zijn helft van het huis zo snel mogelijk verkopen. Of Jenny misschien interesse heeft? Ja dus.

De verkoop is nog niet gesloten of Brian keert alweer op zijn schreden terug. Hij net zijn baan en zijn huis kwijtgeraakt.

Jenny besluit in All of My Heart het beste van die noodsituatie te maken. Ze stelt Brian voor om het pand samen op te knappen.

Tijdens als dat geklus groeien de twee steeds dichter naar elkaar toe. Maar wat doet Jenny als Daryl ineens weer opduikt?

Meer over