All Stars & zonen

Thomas Acda gaat officieel met pensioen in All Stars & Zonen

NPO 3 - donderdag 19 oktober om 20:25

© BNNVARA
Willem gaat in deze aflevering van All Stars & Zonen met pensioen en dus krijgt het tuincentrum twee nieuwe eigenaren: schoonzonen Munir en Jeffrey nemen de boel over. Mark is terug van de Sexaholics Anonymous en brengt wat hij heeft geleerd in de praktijk.

Een hele generatie groeide er mee op: de witte broekjes en de lichtblauwe shirts met daarop de sponsor Harry's tuincentrum van voetbalclub Swift Boys. Of wat te denken van de overgaande telefoon gevolgd door ‘Harry’s tuincentrum met Willem, waarmee kan ik u van dienst zijn?'

Thomas Acda

De zaak van Willem (Thomas Acda) bestaat 25 jaar later nog steeds, alleen is hij niet meer de baas. Hij gaat namelijk met pensioen. Zijn schoonzonen Munir (Sabri Saddik) en Jeffrey (Tom van Kalmthout) nemen de boel over. Intussen heeft Mark (Peter Paul Muller) gewerkt aan zijn seksverslaving die hem zijn relatie kostte. Hij heeft herstelsessies gedaan bij Sexaholics Anonymous en wat hij daar heeft geleerd, brengt hij in de praktijk op de club: de Swift Boys gaan in therapie.

Wanneer is All Stars & Zonen op televisie te zien?

All Stars & Zonen is sinds 14 september iedere donderdag om 20:30 uur te zien bij BNNVARA op NPO3 en NPO Start. Deze aflevering volgt op 19 oktober 2023.

Meer over