All Stars & zonen

Yannick van de Velde worstelt met zijn gevoelens in All Stars & Zonen

NPO 3 - donderdag 28 september om 20:21

© BNNVARA
Een aantal van de mannen is in deze aflevering van All Stars & Zonen met hun hoofd niet bij het voetbal. Trainer Johnny is druk met de aanstaande bevalling van zijn vriendin Aisha en Junior zit in de knoop met zijn gevoelens voor een oudere secretaresse.

De mannen hebben kopzorgen op het gebied van vrouwen. Trainer Johnny (Daniël Boissevain) wordt vader en heeft zijn handen vol aan Aisha's (Soundos El Ahmadi) bevalplan. Intussen worstelt Junior (Yannick van de Velde), de zoon van Peter uit de oude reeks, met zijn gevoelens: hij heeft een oogje op een veel oudere secretaresse.

Yannick van de Velde in All Stars & Zonen

Junior is sowieso een bijzonder en soms ook irritant figuur, zo liet de acteur weten in een interview met BNNVARA. "Als iedereen korte mouwen aanheeft, draagt hij een shirt met extra lange mouwen. Kousen net iets te hoog opgetrokken. Iedere mogelijkheid om de tegenstander een kaart aan te naaien door naar je hoofd te grijpen als je wordt gepasseerd. Eigenlijk is alles wat ik irritant vind aan voetballers in de rol van Junior geslopen."

All Stars & Zonen is sinds 14 september iedere donderdag om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3 en NPO Start.

Meer over