All Stars & zonen

Bridget Maasland moet een taakstraf uitvoeren in All Stars & Zonen

NPO 3 - donderdag 12 oktober om 20:26

© BNNVARA
Jeffrey, dit All Stars & Zonen-seizoen zonder zijn kenmerkende matje, krijgt tijdens zijn werk bij de plantsoenendienst opeens de supervisie over Bridget Maasland. De presentatrice komt bij hem schoffelend haar taakstraf uitvoeren.

Jeffrey (Tom van Kalmthout) lijkt zo weggelopen uit de film van New Kids. Zijn matje is er dit seizoen dan wel af, maar verder is er weinig veranderd: de blinkende oorbel, het vele bier drinken en het gebrek aan intelligentie zijn nog te zien. Ook werkt hij nog steeds bij de plantsoenendienst.

Bridget Maasland in All Stars & Zonen

In deze aflevering van All Stars & Zonen krijgt hij een verrassing op zijn werk: uitgerekend hij krijgt de supervisie over niemand minder dan Bridget Maasland, die een taakstraf moet uitvoeren en dat doet door te gaan schoffelen.

Voor de presentatrice van RTL Boulevard is het niet de eerste keer dat ze te zien in een serie of film. Zo had ze eerder al kleine rollen in Het Sinterklaasjournaal, Shouf Shouf Habibi!, Costa! en Gooische Vrouwen.

Wanneer is All Stars & Zonen op televisie te zien?

All Stars & Zonen is sinds 14 september iedere donderdag om 20:30 uur te zien bij BNNVARA op NPO3 en NPO Start. Deze aflevering volgt op 12 oktober 2023.

Meer over