All You Need Is Love

Fedja van Huêt vlucht naar Schotland

RTL 4 - vrijdag 25 december om 20:02

© filmdepot.nl/api
Heb je na de jaarlijkse All you need is love-kerstspecial nog behoefte aan meer liefde in kerstsfeer? Dan is dit de film voor jou!

In het echt is hij net achter de rug, maar in deze film staat hij nog voor de deur: de traditionele kerstspecial van All you need is love.

All you need is love

Er is, zo vlak voor de opnames, sprake van paniek. En niet zo'n beetje ook.

Presentator Maarten ten Horst (Fedja van Huêt) is nergens te bekennen. Hij is naar Schotland gevlucht.

Waarom? Hij kan het in All you need is love allemaal niet meer aan.

Niet zo gek ook: zijn vrouw is net overleden en nu zou hij de kerstspecial moeten presenteren? Mooi dat hem dat niet gaat lukken.

Begrijpelijk, maar de redactie zit nu wel met een probleem. Krijgen producer Olav (Peter-Paul Muller) en zijn collega's op tijd een goede vervanger gevonden?

Robert ten Brink

Dat is maar een van de vele verhaallijnen in All you need is love. Naast de zoektocht naar een nieuwe 'Dr. Love' en de Schotse avonturen van Maarten komen er nog heel wat mensen voorbij die iets met het tv-programma van doen zijn.

Zo moet zanger Remy (Jasha Rudge) optreden in de kerstshow, net als het koor van amateurdirigent Ernst (Frank Lammers).

All you need is love zit daardoor vol met bekende koppen. Van Anniek Pheifer en Waldemar Torenstra tot Bracha van Doesburgh en Diederik Ebbinge.

En wie goed oplet ziet ook de echte presentator van All you need is love voorbijkomen: Robert ten Brink heeft een piepklein rolletje.

 

Meer over