All you need is love kerstspecial

Robert ten Brink is terug met kerstspecial All You Need Is Love

RTL 4 - vrijdag 24 december om 20:01

© RTL
De tweede corona-Kerst is aangebroken voor Robert ten Brink. Het is in deze tijd extra moeilijk om geliefden bij elkaar te brengen, maar ook extra belangrijk. Gelukkig hanteert de presentator van All You Need Is Love de regel: niets is onmogelijk in de liefde.

‘Niemand mag met Kerst alleen zijn’ is de stellige overtuiging van Robert ten Brink die al jarenlang aan het roer staat van All You Need Is Love. De feestdagen kunnen pas beginnen als hij geliefden en familieleden bij elkaar heeft gebracht.

Robert ten Brink

“Het wordt een Kerst waarin we hopelijk elkaar weer in de armen kunnen sluiten”, zei Dr. Love in een video waarin hij mensen opriep hem ook dit jaar toch vooral in te schakelen. “We zullen kijken wat we kunnen doen.” Dat betekent bij de All You Need Is Love Kerstspecial vaak: hoe onmogelijker de hereniging lijkt, hoe beter.

All You Need Is Love

Vorig jaar, tijdens de eerste corona-Kerst, leverden de inspanningen zelfs een nieuwe term op: de lovedown, een gezelliger variant van de lockdown. Mensen die na aankomst in Nederland in quarantaine moesten, mochten dat doen in een hotel, samen met hun geliefde.

Meer over