Alleen op een eiland met Hans Dorrestijn

Paul Haenen gaat naar Terschelling

NPO 2 - dinsdag 17 augustus om 22:10

© MAX
De laatste aflevering van Alleen op een eiland met Hans Dorrestijn brengt Paul Haenen naar het vogelhutje op Terschelling. De theater- en televisiemaker haalt met Hans Dorrestijn herinneringen op aan het leven en stapt met hem nog één keer de ongerepte natuur in.

Hans Dorrestijn kan zomaar worden overvallen door een sterk gevoel van eenzaamheid. Zelfs wanneer hij zich helemaal op zijn gemak voelt tussen de vogels en de hazen op een Waddeneiland. Om dat voor te zijn, zorgt hij voor inspirerend bezoek. Als iemand hem een welkome injectie positivisme kan geven is het wel Paul Haenen.

Margreet Dolman

De theater- en televisiemaker - al sinds 1976 de stem van Bert in Sesamstraat - is te gast in de laatste aflevering van Alleen op een eiland met Hans Dorrestijn. De twee kennen elkaar al lang, Dorrestijn zat al eens in de vensterbank bij Haenens alter ego Margreet Dolman, en ze stonden samen in het theater. In de rust van de duinen halen de mannen herinneringen op, en misschien komt Haenens liefde voor Frank Sinatra nog wel aan bod.

Meer over