Alles voor de bruiloft

Niets is te gek in de nieuwe realityserie Alles voor de Bruiloft

NPO 3 - woensdag 25 januari om 21:13

© KRO-NCRV
Niets is te gek voor vrolijke weddingplanners Nina Molendijk en Susanna van Uffelen. De komende zes weken organiseren ze in Alles voor de Bruiloft vier bruiloften in binnen- en buitenland. De eerste is op Mallorca, waar niet alles soepel verloopt.

Geen perfecte bruiloften voor weddingplanners Nina Molendijk en Susanna van Uffelen, ze houden juist van georganiseerde chaos. Ofwel: ze vinden het niet erg als een fles rode wijn omvalt, zolang dat niet betekent dat ze drank tekortkomen.

Alles voor de Bruiloft

In de nieuwe serie Alles voor de Bruiloft organiseren de vrolijke vriendinnen vier bruiloften in binnen- en buitenland. Tijdens hun stage bij een evenementenbureau op Ibiza werden Molendijk en Van Uffelen gegrepen door het vak van weddingplanner. Nu doen zij en stagiaire Kim hun werk zes afleveringen lang voor de camera, te beginnen met de bruiloft van de Amsterdamse Jeffrey en Marlou op Mallorca. Alles gaat goed, totdat ze ontdekken dat het plaatselijke restaurant niets afweet van een welkomstborrel voor zestig man.

Meer over