Seizoen 1 en 2

Amerikaanse sitcom Ghosts maakt zijn opwachting bij Comedy Central

Com. Centr. - maandag 21 augustus om 21:00

© YouTube still (Global TV)

Zit je altijd op het puntje van je stoel of bank bij series als Ghost Whisperer en Lockwood & Co? Kijk dan vanaf vandaag elke maandag om 21:00 uur naar de Amerikaanse sitcom Ghosts op Comedy Central. 

De krakende deuren van een spookachtig landhuis zullen je niet onberoerd laten.

Ghosts

De Amerikaanse sitcom Ghosts, oorspronkelijk gebaseerd op de gelijknamige Britse serie, neemt kijkers mee op een humoristische en soms ontroerende reis naar het bovennatuurlijke. Het verhaal draait dan ook om een jong stel, gespeeld door Rose McIver en Utkarsh Ambudkar, dat een oud landhuis erft en deze wil verbouwen als bed & breakfast.

Terwijl ze zich verheugen op dit nieuwe hoofdstuk in hun leven, ontdekken ze echter vrij snel dat hun nieuwe huis niet alleen bewoond wordt door henzelf, maar ook door een bonte verzameling van excentrieke geesten uit verschillende tijdperken.

Spookachtige omgeving

Als dat al niet erg genoeg is, hebben de spoken zelf ook een stem in dit verhaal. Ze zijn nerveus voor alle commotie die een verbouwing met zich meebrengt en dat is nog niks vergeleken, wanneer ze ontdekken dat Samantha de eerste levende persoon is die hen kan horen en zien. Lukt het Samantha en Jay desondanks om hun plannen door te zetten? Of moeten ze uiteindelijk toch hun meerdere herkennen in die vage schimmen?

Benieuwd? Bekijk hieronder snel de trailer van Ghosts.

Rose McIver

Eén van de pluspunten van deze fijne Amerikaanse serie is de sterrencast. Met name Rose McIver, die bekendheid verwierf door haar veelgeprezen rol in de serie iZombie, valt op. Haar veelzijdigheid en komische timing sluiten perfect aan bij de sfeer van de serie. Daarnaast is ook haar tegenspeler Utkarsh Ambudkar geen onbekende. Onlangs was hij als mr. Kulkarni te zien in het vierde seizoen van Netflix-hit Never Have I Ever.

Comedy Central zendt achtereenvolgend het eerste en tweede seizoen van Ghosts uit. Kijk elke maandag om 21:00 uur naar een nieuwe aflevering.

Meer over