De alleskunner vips

De Alleskunner VIPS van start met 68 BN'ers

SBS 6 - zaterdag 3 september om 21:29

© Wessel de Groot
De spanning is te snijden voor 68 BN'ers die dit jaar meedoen aan De Alleskunner VIPS. Vanaf vandaag gaan ze de strijd tegen elkaar aan in originele, hilarische en nagelbijtende spellen waarbij er iedere ronde steeds één iemand naar huis wordt gestuurd.

De belangrijkste vraag is natuurlijk: wie valt er als eerste af?

De Alleskunner VIPS

In De Alleskunner VIPS speelt een recordaantal BN'ers - maar liefst 68 - de meest spraakmakende en hilarische spellen uit de afgelopen seizoenen. Dit kan van alles zijn: zo moeten ze onder meer een 2,5 meter hoge rietjestoren bouwen, bierpul schuiven, dakgoot bowlen en bejaarde ballen blikjesrace. De bekende gezichten doen er alles aan om zich door de bedrieglijk simpele spellen heen te slaan en te bewijzen dat ze echt alles kunnen.

Deelnemers 

De makers hebben vast flink moeten rondbellen om maar liefst 68 BN'ers te strikken, maar het is ze gelukt. Onder meer Tisjeboy Jay, Josje Huisman, Denice Dest en Michael van de Plas gaan vanaf vanavond wekelijks de strijd aan. Net als zanger Xerxes Naseri, rapper Baas B,  Ex On The Beach-twins Sharon en Esmee Ipema, Linda Wagenmakers, Ingrid Jansen en Niels Gomperts. Ook Dominique Hazeleger, Luca Borsato en dj Tony Star zijn van de partij.

Meer over