Secret duets

Jamai is terug met een gloednieuw seizoen van Secret Duets

RTL 4 - donderdag 27 oktober om 20:30

© Videoland
Ook in het tweede seizoen van Secret Duets zijn de regels van de spelshow simpel: vier bekende artiesten moeten al zingend onbekende duetpartners zien te ontmaskeren. Volgens presentator Jamai Loman is eenvoud de kracht van het spel.

Jamai Loman sprong in eerste instantie geen gat in de lucht toen RTL hem vroeg voor Secret Duets. Het format van de muzikale spelshow komt uit Thailand en zit zo vol drukke graphics en geluidseffecten dat de presentator er niets mee kon.

Secret Duets

Hij besloot daarom samen met de makers het spel terug te brengen naar de kern: een artiest treedt op met een onbekende partner. Aan de hand van hints en de stem moet al zingend de identiteit van deze secret singer achterhaald worden. Simpel, maar wel heel aanstekelijk: "Het is ongedwongen, pretentieloos vermaak met een lekker hoog tempo", aldus Jamai die daar als tv-kijker zelf ook van houdt: "We rekken het bewust niet te lang op: binnen tien minuten volgt de onthulling." In het tweede seizoen blijven de regels gelijk, de panelleden echter niet. Lees hier snel wie er dit seizoen te zien zijn

Secret Duets is vanaf donderdag 27 oktober wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over