André Hazes is terug met Ik haal alles uit het leven

Na de succesvolle eerste serie geeft André Hazes opnieuw een kijkje in zijn privéleven en zijn pad naar de top. Lukt het hem zijn carrière naar een nog hoger niveau te tillen en ook privé alle ballen in de lucht te houden?
Na de succesvolle eerste serie geeft André Hazes opnieuw een uniek kijkje in zijn leven in het tweede seizoen van André Hazes: Ik haal alles uit het leven. Met een vierde soloalbum in de maak, een overvolle agenda met optredens door het hele land, twee nieuwe tv-programma’s die hij gaat presenteren en drie shows in Ahoy op stapel, is de 24-jarige volkszanger niet te stoppen. Bijgestaan door tourmanager Djarno, geluidstechnicus Peet en manager Ricardo streeft hij ernaar om een van de grootste liveacts van Nederland worden. Ook privé dendert André’s leven door. Het contact met zijn moeder Rachel is na een lange periode van stilte voorzichtig hersteld. Samen met vriendin Monique en zoontje André jr. besluit hij op zoek te gaan naar een eigen huis.

Vaderschap

Ook Monique is bezig haar carrière verder te ontwikkelen. Verder is er natuurlijk de zorg voor de anderhalf jaar oude André jr., die inmiddels loopt en zijn eerste woordjes zegt. André wil meer tijd met zijn zoon doorbrengen, maar vreest dat hij door zijn drukke werkschema nu al belangrijke dingen in het jonge leven van zijn zoon heeft gemist. Hoe houden André en Monique hun turbulente relatie goed onder de druk van een carrière in de spotlights, in combinatie met het zoeken naar een nieuwe, eigen plek? En lukt het André die extra stap te zetten in zowel werk als privé, en weer alles uit het leven te halen?

Meer over:

Reageren