André Rieu: Welcome to my world

André Rieu beleeft nachtmerrie op vrijdag de dertiende

NPO 1 - maandag 12 december om 19:05

© André Rieu Productions
Tijdens een concert in Bogotá valt het geluid uit, maar het Johan Strauss Orkest speelt door, zo is te zien in André Rieu: Welcome to My World. Het publiek zingt vrolijk mee, ook als een achtjarig jongetje plotseling de show steelt met zijn zelfgemaakte fluit.

Tijdens een concert in Bogota beleeft André Rieu een van zijn ergste nachtmerries, zo is te zien in de derde aflevering van André Rieu: Welcome to My World. Op nota bene vrijdag de dertiende valt het geluid uit.

André Rieu: Welcome to My World

De violist wil het publiek alsnog vermaken en bedenkt - de vakman die hij is - ter plekke een oplossing. Hij laat het Johan Strauss Orkest en de zangers bekende nummers spelen en zingen. Het werkt: de Colombianen zingen uit volle borst mee, ook als een achtjarig jongetje plotseling de show steelt met zijn zelfgemaakte fluit.

Colombia

Het is niet de enige opmerkelijke gebeurtenis in de Colombiaanse hoofdstad. Wanneer de Limburger afspreekt met een graffitikunstenaar ziet hij tot zijn grote verrassing dat die een afbeelding van hem op de muur heeft gespoten.

Meer over