Andy & Melisa

Reallifesoap Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli terug op SBS6

SBS 6 - vrijdag 30 september om 20:29

© Tom Cornelissen

Ex-voetballer Andy van der Meijde en zijn Melisa krijgen in hun nieuwe realityshow Andy & Melisa weer heel wat te verduren. De camera volgt dit stel op weg naar hun grote Spaanse droom.

Ruim zeven jaar geleden konden kijkers al meegenieten met hun grote verbouwing, maar nu heeft het stel een nieuw project. Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli hebben namelijk een huis gekocht in Spanje en willen deze in rap tempo klaarstomen om te verhuren. Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Eerst moet nog van alles worden geregeld, gekocht en geïnstalleerd.

Andy & Melisa

Dat dit niet van een leien dakje gaat, is vooraf duidelijk. In de eerste aflevering bereidt het stel zich op geheel eigen wijze voor op hun werkvakantie naar hun kersverse Casa in Spanje. Ook wordt Andy’s geduld flink op de proef gesteld, als Melisa stad en land afzoekt om van het nieuwe huis een thuis te maken. Lukt het de twee om hun smaken op elkaar af te stemmen of wordt al snel duidelijk wie nu echt de broek aan heeft in deze relatie?

Andy van der Meijde

Tijd om zelf te wonen in de Spaanse villa heeft Andy niet, want hij moet twee keer per week opdraven in de voetbaltalkshow Veronica Offside. Bovendien heeft hij veel succes met zijn interviewprogramma op YouTube: Bij Andy in de auto.

Andy & Melisa is vanaf vrijdag 30 augustus wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6. Terugkijken kan via Kijk.nl

Meer over