Charlie Sheen in Anger Management bij Comedy Central

11 augustus 2021 13:47 | kijktips | Door Televizier

© http://atv.at/

De heet geblakerde Charlie Sheen neemt zijn verleden op de hak in Anger Management, een sitcom waarin hij anderen helpt hun woede in bedwang te houden. Elke maandag tot en met donderdag te zien bij Comedy Central.

Wereldster Charlie Sheen werd mogelijk nog beroemder dan hij al was toen hij in 2011 met veel bombarie werd ontslagen bij de comedy Two and a half man. Met name zijn woede-uitbarstingen op de set leidden ertoe dat werken met de acteur onmogelijk was geworden. Groot was dan ook de hilariteit toen niet veel later bekend werd dat heethoofd Sheen de hoofdrol kreeg in Anger Management, een sitcom waarin hij een therapeut speelt die mensen helpt hun woede in bedwang te houden. Dat niet alleen dat gegeven, maar ook de serie zelf erg vermakelijk waren, bleek wel: er zijn maar liefst 100 afleveringen gemaakt.

Charlie Sheen

In Anger Management, vanaf deze week vier avonden in de week met dubbele afleveringen te zien bij Comedy Central, speelt Charlie Sheen honkbalveteraan Charlie Goodson. Goodson kreeg zijn eigen woedeaanvallen onder controle dankzij therapie en heeft nu zijn eigen praktijk in dit zogenaamde ‘anger management’. In zijn eigen woonkamer houdt hij niet alleen wekelijks sessies met een vast groepje eigenzinnige cliënten, maar lopen ook zijn eigen oud-therapeut, ex-vrouw en tienerdochter geregeld de deur plat. 

Anger Management zie je van maandag tot en met donderdag vanaf 23:00 met dubbele afleveringen bij Comedy Central

 

Meer over