The Break-Up

Aniston en Vaughn gaan uit elkaar

In The Break-Up neemt Brooke nogal rigoureuze maatregelen om haar relatie te redden. Ze dumpt haar vriend Gary. Het is de bedoeling dat hij haar ontzettend gaat missen en spijt krijgt dat hij niet genoeg aandacht aan haar besteedde. Maar de aanpak blijkt een averechts effect te hebben.

Brooke (Jennifer Aniston) en Gary (Vince Vaughn) zijn al twee jaar samen, maar vooral Brooke is niet meer zo zeker van de relatie. Ze vindt dat ze te weinig aandacht krijgt van haar vriend en besluit de relatie te verbreken. Ze hoopt dat hij haar gaat missen en meer zijn best gaat doen voor haar.

Slechte adviezen

Helaas mislukt het plan van Brooke. Gary begrijpt niet waar ze mee bezig is en ze volgen beiden de slechte adviezen van hun familie op. Wat volgt is een hevige strijd tussen de seksen, zonder echte winnaar.

Ouders

De oplettende kijker kan de ouders van Vince Vaughn spotten in de film. De moeder van de acteur is te zien als toerist en zijn vader speelt de vader van Jennifer Aniston. The Break-Up kreeg gemengde recensies, maar bracht veel geld op.

Meer over:

Reageren