Annika

Annika beleeft weer nieuwe avonturen

VRT1 - vrijdag 26 november om 20:43

© https://drbilleder.dr.dk
Detective Annika Strandhed, het hoofd van de Marine Homicide Unit in Glasgow, moet weer aan de bak. In deze tweede aflevering van het eerste seizoen staat haar weer een nieuw mysterie te wachten.

In de tweede aflevering van Annika staat de detective (Nicola Walker) voor een raadsel wanneer een lichaam wordt gevonden op een boot in Clyde. Dat brengt het team dat op deze zaak is gezet naar het Isle of Bute. Er is bewijs dat wijst naar een gedupeerde minnaar, maar terwijl het team onderzoek doet, begint er een duisterder geheim naar boven te komen. Wat is er toch gebeurd en kan Annika er op tijd achter komen voordat er meer slachtoffers vallen?

Annika 

Deze Britse misdaaddrama-serie ging op 17 augustus van dit jaar officieel van start in Engeland, en kon rekenen op diverse positieve reacties. Zo beoordeelde de Radio Times de reeks met drie sterren. "Niet alles werkt in de eerste aflevering van het misdaaddrama - maar de centrale zaak is aangrijpend genoeg", zo klonk het geluid. Maar oordeel vooral zelf.

Meer over