Anoniem

Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger komen steeds verder in het nauw in Anoniem

NPO 1 - vrijdag 9 juni om 20:33

© Mark de Blok
Officier van justitie Sarah (Anniek Pheifer) en leraar Jurre (Jeroen Spitzenberger) komen door hun geheimen steeds verder in het nauw. Zij wordt in deze aflevering van Anoniem bedreigd door een crimineel, hij zit ineens midden in een drugszaak.

Het stel Sarah (Anniek Pheifer) en Jurre (Jeroen Spitzenberger) komt door de dingen die ze voor elkaar verzwijgen steeds verder in het nauw. Sarah worstelt met een zaak rond twee criminele broers en krijgt een USB-stick waarvan de inhoud bepalend kan zijn voor het proces. Jurre is inmiddels ongewild in een drugszaak terechtgekomen en moet zijn gezin proberen te beschermen.

Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger

Pheifer en Spitzenberger waren vaker samen te zien in films en op toneel. De twee acteurs hebben een goede band opgebouwd. “Hoe vaker je met elkaar werkt, hoe beter je elkaar leert kennen. Als je acteur bent dan is je fijn en veilig voelen bij elkaar heel belangrijk. We kunnen heel erg lachen met elkaar”, zegt Pheifer, die begin dit jaar verliezend finalist was in De slimste mens.

Meer over