Anoniem

Aus Greidanus wil geld zien in nieuwe aflevering Anoniem

NPO 1 - vrijdag 21 juli om 20:32

© NLZiet
Saar krijgt in deze aflevering van Anoniem bezoek van haar vader Anton, met wie ze een slechte band heeft. Hij blijkt geld van haar te willen. Saars man Jurre wordt kwaad als hij hoort dat Anton haar bedreigt en neemt rigoureuze maatregelen.

Saar (Anniek Pheifer) krijgt bezoek van haar vader Anton (Aus Greidanus) die geld bij haar komt halen. Jurre (Jeroen Spitzenberger) wordt kwaad als hij hoort wat Anton wil en neemt maatregelen. De band tussen Saar en Anton is slecht.

Aus Greidanus

In het dagelijks leven heeft acteur Greidanus een rijk en goed familieleven. Drie van zijn vier kinderen zijn eveneens acteur en hij is opa van acht kleinkinderen. “Met Kerst komen we allemaal samen en spelen we traditioneel het kerstverhaal, waarbij iedereen een rol krijgt toebedeeld", zegt Greidanus in Het Parool.

Talentvolle familie

"Het is leuk om te zien hoe mijn kinderen dingen anders doen dan wij en bepaalde dingen toch exact hetzelfde. Die zoektocht naar het ouderschap en daarmee ook naar jezelf, is mooi om van dichtbij mee te maken.”

Meer over