Anoniem

Marcel Hensema gooit het over een andere boeg in crimeserie Anoniem

NPO 1 - vrijdag 7 juli om 00:33

© Elmer van der Marel
Het gezin van Saar en Jurre is in deze aflevering van Anoniem in de ban van de bende van de twee criminele broers Cabo. Ieder gezinslid wordt geterroriseerd door een van de twee. Chris Cabo bedreigt Saar tijdens een gesprek in de verhoorkamer.

Het gezin van Saar (Anniek Pheifer) en Jurre (Jeroen Spitzenberger) wordt geterroriseerd door de bende van de criminele broers Cabo. Chris Cabo (Marcel Hensema) bedreigt Saar tijdens een verhoor.

Marcel Hensema

Hensema speelde vele rollen op tv, in films en het theater. In Anoniem is hij een schurk. De acteur houdt van rollen waarbij humor en gevaar dicht bij elkaar liggen. "Er zijn van die periodes in je leven dat je wordt getypecast. Een tijd lang was ik de slechterik, ook werd ik een periode veel gecast als homoseksueel. Het zijn wel vaak serieuzere rollen.”

Nieuwe start

Hensema wil ook een andere kant van zichzelf laten zien. “Ik ben nu een comedy aan het opnemen met Diederik Ebbinge. Er is niks leuker dan dat. Het is ook wat ik in het theater met mijn solovoorstellingen doe.”

Meer over