Anoniem

Roeland Fernhout draait de duimschroeven verder aan in crimeserie Anoniem

NPO 1 - vrijdag 14 juli om 20:33

© Elmer van der Marel
De criminele organisatie van de broers Cabo draait in deze aflevering van Anoniem de familie Jansen steeds verder de duimschroeven aan. Daarvan wordt zelfs een collega van Saar het slachtoffer. Op haar uitvaart wordt alles alleen nog maar erger.

De criminele organisatie onder leiding van Stef Cabo (Roeland Fernhout) draait de familie Jansen steeds verder de duimschroeven aan. Daarvan wordt in deze aflevering van Anoniem zelfs een collega van Saar (Anniek Pheifer) het slachtoffer. Tijdens de uitvaart draait alles nog verder in het nadeel van Saar en lijken andere collega’s zich tegen haar te keren.

Roeland Fernhout

Fernhout heeft een lange staat van dienst als acteur met tientallen rollen in films en series. Als keiharde topcrimineel was hij nog niet zo vaak te zien. Fernhout draagt een opvallende witte baard. Daarvoor heeft hij een verklaring. “Mijn huidige tactiek is dat ik me nu alvast opstel als een oude man van zestig, zodat ik die rol de komende dertig jaar kan blijven spelen”, zegt hij in Nieuwe Revu.

Meer over