Anoniem

Jeroen Spitzenberger houdt er nu al een geheim op na in misdaadserie Anoniem

NPO 1 - vrijdag 2 juni om 20:34

© BNNVARA
Leraar Jurre schoot eerder leerling Mia te hulp die in de drugswereld is beland. Hij heeft besloten dat te verzwijgen voor zijn familie. Als Jurre in deze tweede aflevering van Anoniem Mia een bezoek brengt in het ziekenhuis, blijken ook anderen aanwezig.

Leraar Jurre (Jeroen Spitzenberger) leeft in misdaadserie Anoniem met een geheim voor zijn gezin. Hij schoot eerder leerling Mia (Xiorèse Romero) te hulp die in de drugswereld is beland. Maar Jurre heeft besloten dat niet aan zijn familie te vertellen. Mia ligt inmiddels in het ziekenhuis en in deze tweede aflevering zoekt Jurre haar daar op. Ook anderen blijken op dat idee te zijn gekomen.

Diederik van Rooijen over Anoniem

Diederik van Rooijen is de schrijver en regisseur van Anoniem. Hij is ook de man achter successerie Penoza en meer recent De Stamhouder. In de Volkskrant vertelt hij over zijn stijl van regisseren. “Als persoon ben ik vrij specifiek en duidelijk. Ik hou van Steven Spielberg. Daar ben ik mee opgegroeid. Mijn stijl is veel close-ups en plotselinge onthullingen.”

Meer over