Anoniem

Sil van der Zwan laat zich niet zomaar pesten in crimeserie Anoniem

NPO 1 - vrijdag 30 juni om 20:34

© Elmer van der Marel
Het hele gezin van Jurre en Saar is inmiddels betrokken bij de strijd tegen de criminele broers Cabo. Zoon Boet heeft last van pestkoppen op school en raakt in deze aflevering van Anoniem geïnspireerd door een filmpje om ze terug te pakken

Het hele gezin van Jurre (Jeroen Spitzenberger) en Saar (Anniek Pheifer) is inmiddels betrokken bij de strijd tegen de criminele broers Cabo. Jurre is in het ziekenhuis beland en Saar besluit haar vader om een gunst te vragen. Zoon Boet (Sil van der Zwan) heeft het op school aan de stok met een aantal jongens en raakt geïnspireerd door een filmpje om de pestkoppen terug te pakken. 

Sil van der Zwan

De veertienjarige Van der Zwan is naast een getalenteerd acteur ook zanger met een eigen band. Dit jaar speelt hij de hoofdrol in zijn eerste bioscoopfilm Het Feest van Tante Rita. Mensen herkennen hem steeds vaker, vertelt Van der Zwan in het AD. "Het komt er natuurlijk een beetje bij kijken. Als iemand met mij op de foto wil, denk ik: huh, waarom met mij? Ik ben gewoon Sil."

Meer over