Antoinette dans les Cévennes

Laure Calamy stalkt haar minnaar in romcom Antoinette dans les Cévennes

Filmbox - maandag 22 augustus om 20:30

© http://diaphana.fr

Houd je van dieren en van heerlijke zwijmelfilms om bij weg te dromen? Schakel dan vanavond om 20:30 uur over naar FilmBox voor de romantische komedie Antoinette dans les Cévennes.

Zit maar snel achterover en geniet. De Franse romantische komedie Antoinette dans les Cévennes neemt de kijker namelijk mee naar het zonnige Frankrijk waar Laure Calamy's karakter Antoinette van plan is om iets geks te doen. Als haar geheime minnaar Vladimir (Benjamin Lavernhe) namelijk hun afspraak voor een romantisch weekje afzegt omdat zijn vrouw en dochter een wandelvakantie hebben geboekt, besluit ze niet bij de pakken neer te gaan zitten. Nee, deze juffrouw van groep 8 reist ze achterna.

Antoinette dans les Cévennes (2020) 

Onvoorbereid op een wandeltocht gaan met enkel een ezel om je spullen te dragen is echter niet zo verstandig. Maar wel aanleiding tot mooie ontmoetingen, lekker eten en prachtige natuurplaatjes. Is dit er dan voor nodig om haar te laten inzien dat strijden voor een man, die getrouwd is én tevens de vader van een van je leerlingen, misschien niet zo'n slim idee is?

Je ziet Antoinette dans les Cévennes vanavond om 20:30 uur op FilmBox.

Meer over