Approaching the Unknown

Mark Strong gaat naar Mars in sciencefiction Approachting the Unknown

Paramount - zondag 5 november om 20:00

© Syfy Universal
Een man gaat op Approaching the Unknown een solomissie naar Mars zonder terugkeer naar de aarde. De zware reis eist zijn tol op hem en op zijn ruimteschip.

Een enkeltje Mars, dat is nog eens een opoffering. Kapitein William D. Stanaforth (Mark Strong) doet het ook nog eens alleen.

Approaching the Unknown

Hij is onderweg naar Mars om daar de eerste stappen zetten om kolonisatie mogelijk te maken. Zijn reis duurt 270 dagen. Terwijl de hele wereld hem volgt, verloopt die trip anders dan gepland. Dat stelt zijn geestelijke gezondheid en zijn doorzettingsvermogen behoorlijk op de proef.

Als zijn ruimteschip problemen krijgt, moet Stanaforth volgens het protocol terugkeren naar de aarde. Dat betekent dat hij zijn droom van een leven op Mars moet opgeven. Keert hij terug of zet hij de reis door? Je ziet het in Approaching the Unknown.

Mark Strong

De naam Mark Strong zal niet bij iedereen een belletje doen rinkelen. Toch zullen de meeste mensen hem wel herkennen als hij op beeld verschijnt. Hij speelde onder andere in Sherlock Holmes, Kick-Ass, Kingsman: The Secret Service, 1917 en Cruella. Strong speelt alleen maar zelden een hoofdrol. In Approaching the Unknown laat hij zien dat hij die verantwoordelijkheid prima aankan.

Meer over