Are You The One - De Perfecte Match

Are You The One - De Perfecte Match nadert de ontknoping

MTV - zondag 12 december om 19:00

© Screenshot Videoland/MTV
Met nog maar twee match-upceremonies en twee truth booths te gaan, moeten de deelnemers van Are You The One?: De Perfecte Match deze week echt alles op alles zetten om de juiste matches te vormen. Lukt het ze? Dan winnen ze samen 200.000 euro.

De afgelopen weken leek Are You The One?: De Perfecte Match veelal op de 'Ivo en Shanice'-show. De twee herenigde exen konden al vanaf het begin niet met én niet zonder elkaar. Toch moeten ze nu wel: in aflevering acht bleek Shanice namelijk een perfecte match met Jaap. Zij brengt daarom haar resterende dagen door in de honeymoonsuite, terwijl voor Ivo het spelavontuur nog in volle gang is. Weet hij zich nu wel open te stellen naar Floor, die allang blij is dat haar goede vriendin uit de villa is?

Maxim en Faby

Nu het einde in zicht is, zou je denken dat de groep nader tot elkaar komt. Maar niets is minder waar. De deelnemers ergeren zich kapot aan Faby en Maxim die nog steeds om elkaar heen draaien terwijl ze geen match zijn. En dat kunnen ze in deze fase niet gebruiken: als de twee zich niet openstellen naar anderen, kan de hele groep die 200.000 euro op hun buik schrijven.

Romantische taferelen

Waar dit voor de nodige conflicten zorgt, laait ook de liefde tussen Denzel en Yasmin steeds verder op. Alleen hoe mooi dit prille geluk ook is, hun liefde wordt in deze aflevering zwaar op de proef gesteld. Is hun band sterk genoeg om dit te overleven?

De negende aflevering van Are You The One?: De Perfecte Match is zondag om 19:00 uur te zien op MTV.

Meer over