Are You The One - De Perfecte Match

Are You The One?: De Perfecte Match gaat door: Gaan de kandidaten voor liefde of geld?

MTV - zondag 21 november om 18:58

© MTV
Tien single mannen en tien single vrouwen zoeken in de MTV-realityshow Are You The One?: De Perfecte Match al een aantal weken naar de match die experts voor ze hebben geselecteerd. Lukt het de deelnemers om deze week eindelijk een match te bevestigen in de Truth Booth?

Het eerste seizoen van Are You The One?: De Perfecte Match is in volle gang en je zou denken dat de romantiek inmiddels hoogtij viert. Maar niets is minder waar. De kandidaten zijn sinds vorige week verder weg dan ooit van het te winnen geldbedrag van 200.000 euro. Met slechts één beam tijdens de laatste koppelceremonie wordt de sfeer er zeker niet beter op. Wie is er namelijk nu wel een match en wie niet?

Realityshow 

Drama, jaloezie, geflirt, tranen die vloeien en constante twijfel: het komt allemaal weer voorbij in deze zesde aflevering van Are You The One?: De Perfecte Match. Want hoe zeker zijn Boudewijn en Michèle eigenlijk van elkaar?

De twee gaan al vanaf het begin goed met elkaar om, maar nu er slechts één koppel juist zat, beginnen de eerste scheurtjes ook in deze relatie te komen. Boudewijn voelt zich namelijk voor de gek gehouden door Michéle en dat pikt hij niet. De oplossing? De Truth Booth, de enige plek die laat zien of je een match bent of niet. 

Are You The One? 

Voor ex-liefjes Ivo en Shanice pakten dat enkele afleveringen geleden nog slecht uit, maar loslaten is makkelijker gezegd dan gedaan. Ook deze keer lopen de gemoederen hoog op als de alcohol rijkelijk vloeit en de jaloezie bij Ivo oploopt tot stand explosiegevaar. "Ga mij niet uitdagen. Als jij mij gaat uitdagen, kun je het krijgen. Dan ga ik je vies jaloers maken." Houd die popcorn dus maar bij de hand, want dat wordt weer drama!

Je ziet het vanavond om 19:00 uur in de zesde aflevering van Are You The One?: De Perfecte Match op MTV.

Meer over