Are You The One - De Perfecte Match

De sfeer slaat om in Are You The One?: De Perfecte Match

MTV - zondag 28 november om 19:00

© MTV
'Herken jij je perfecte match als die recht voor je staat?' Die vraag proberen de twintig vrijgezellen van Are You The One?: De Perfecte Match al een paar weken te beantwoorden. In deze realityshow gaat dat met de nodige ups en downs, dus kijk vanavond om 19:00 uur hoe dat eraan toegaat.

Het is de tien vrijgezelle mannen en tien single vrouwen van de MTV-realityshow Are You The One?: De Perfecte Match eindelijk gelukt om hun eerste match te bevestigen. Michele en Boudewijn bleken ondanks hun hobbelingen toch een perfecte match. Zij trekken zich daarom terug in de honeymoonsuite om te kijken of ze echt voor elkaar gemaakt zijn.

Are You The One?: De Perfecte Match

Voor de rest van de kandidaten gaat de zoektocht naar hun perfecte match door, en dat is nodig ook. Met slechts twee nieuwe beams tijdens de laatste koppelsceremonie, is de te verdienen 200.000 nog lang niet in zicht.

Floor heeft er dan ook weinig vertrouwen meer in. "Eerlijk, dit is ceremonie vijf. Ik denk dat dit de slechtste Are You The One-show ever is. Ik denk dat het nog nooit zo fout is gegaan als bij ons." Toch gooien ze de handdoek nog niet in de ring…

Vuurwerk

In de komende aflevering is er in ieder geval sprake van vuurwerk, maar of dat nu iets positiefs is? Absoluut niet. Een tip van Jaap aan Yasmin zorgt namelijk dat de boel compleet escaleert. Zou het iets te maken hebben met het feit dat deze verleidelijke hyena haar klauwen zet in Denzel?

Wat ook de reden is, de gezellige sfeer is ver te zoeken: er wordt met deuren geslagen, met spullen gegooid en bedreigingen worden geuit. “Hij hoeft echt nooit meer bij mij in de buurt te komen, want ik maak hem helemaal dood.” Nou, dat belooft wat!

Je ziet het vanavond om 19:00 uur in de zevende aflevering van Are You The One?: De Perfecte Match op MTV.

Meer over