Are You The One - De Perfecte Match

Twijfels en gebroken harten in slot Are You The One?: De Perfecte Match

MTV - zondag 19 december om 19:00

© MTV
De deelnemers van het MTV-programma Are You The One?: De Perfecte Match kunnen die 10 perfecte matches en het te winnen geldbedrag van 200.000 euro al bijna ruiken. De vraag blijft: weten ze die laatste switch nog goed te maken?

De spanning is te snijden in de slotaflevering van Are You The One?: De Perfecte Match. Met nog één truth booth en één Match Up Ceremonie te gaan, ligt het te winnen geldbedrag van 200.000 euro binnen handbereik. De kandidaten zijn dichterbij dan ooit: met acht correcte matches in de vorige ceremonie hoeven ze nog maar twee koppels te verwisselen. Alleen: welke stelletjes zaten nog niet juist?

Yasmin en Denzel

De groep heeft in ieder geval de smaak goed te pakken na de laatste Match Up Ceremonie. Al is deze feestvreugde slechts van korte duur. Alle ogen zijn namelijk gericht op Yasmin en Denzel. De gevoelens tussen die twee laaiden de afgelopen weken flink op, maar zijn ze ook daadwerkelijk door de matchmakers aan elkaar gekoppeld? Als het aan de kijkers ligt niet. Zij vermoeden dat Maartje en JB weleens voor troubles in paradise kunnen zorgen.

Are You The One?: De Perfecte Match

Ook bij Joey slaat op het laatste moment de twijfel toe. Hij leek zo zeker van zijn match met Irene, maar met het einde in zicht is niets wat het lijkt. Dit tot grote ergernis van Damiet, bij wie zijn twijfel compleet verkeerd valt. Dat belooft drama! 

De finale-aflevering van Are You The One?: De Perfecte Match is om 19:00 uur te zien op MTV. Benieuwd welke matches er nog bij elkaar zijn? Kijk direct na de uitzending om 20:00 uur naar de reünieaflevering.

Meer over