Arena

Samuel L. Jackson speelt gemene spelletjes in Arena

Spike - zaterdag 15 januari om 20:30

© https://guidatv.sky.it
Onschuldig in de gevangenis terechtkomen om vervolgens deel te moeten nemen aan gladiatorengevechten, dat overkomt brandweerman David Lord in Arena.

David (Kellan Lutz) is sinds de dood van zijn vrouw ontroostbaar. Op een avond valt hij voor de charmes van prostituee Milla en gaat met haar naar bed. Dat had hij beter niet kunnen doen: de volgende ochtend wordt hij wakker in de gevangenis.

Arena

Daar krijgt hij te horen dat hij pas vrijkomt als hij gaat vechten. En dan niet een onschuldig potje boksen.

David moet meedoen aan keiharde gevechten op leven en dood. De sadistische Logan (Samuel L. Jackson) streamt deze illegale matpartijen live op internet. Daar verdient hij een aardige duit mee.

Lukt het David om zich een weg naar de vrijheid te knokken? Je ziet het in Arena.

Samuel L. Jackson

Hoewel Arena geen groot succes was, is het casten van Samuel L. Jackson altijd een goed idee. Al jarenlang staat hij hoog in lijstjes van acteurs die het meeste geld binnenbrengen.

De films waarin hij speelde hebben in totaal een kleine 30 miljard dollar opgebracht. Dat is vooral te danken aan zijn optredens in een paar succesvolle franchises.

Zo speelde Jackson in drie Star Wars-film de rol van Jedimeester Mace Windu. Daarnaast is hij als Shield-baas Nick Fury te zien in zo ongeveer alle Marvel-films.

Meer over