Armed Response

Wesley Snipes wordt in Armed Response met zijn manschappen als schietschijf gebruikt

RTL 7 - woensdag 5 april om 22:43

© Armed Response
In Armed Response komt Wesley Snipes met zijn mannen vast te zitten in een kunstmatig intelligente gevangenis.

Speciaal agent Isaac (Wesley Snipes) wordt samen met een team andere getrainde elitesoldaten naar een streng beveiligde gevangenis, genaamd Temple, gestuurd. Zij moeten daar de verdwijning van een geheime operationele eenheid onderzoeken. Kort na aankomst ontdekken ze de lichamen van deze eenheid. 

Armed Response

Ze zien op de bewakingsbeelden dat ze een voor een op gruwelijke wijze zijn afgeslacht. Temple blijkt bestuurd te worden door een moordlustige computer met kunstmatige intelligentie. Het speciale team komt erachter dat er een link is naar Afghanistan. Zowel zij als de vermoorde eenheid hebben daar gevochten. Maar wie zit toch achter deze afschuwelijke daden, wie is verantwoordelijk voor Temple? Isaac en zijn manschappen gaan proberen dit mysterie te ontrafelen. 

Filmdeal

Armed Response is onderdeel van een filmdeal. Wesley Snipes' eigen productiebedrijf Maandi Media DMM Studios en de WWE (afkorting van World Wrestling Entertainment) Studios hebben de handen ineen geslagen. Samen willen ze meerdere films produceren, waarin naast Snipes ook enkele WWE-sterren te zien zullen zijn. Volgens de voorwaarden van de deal zal WWE Studios de wereldwijde rechten op zich nemen. De films zullen onderdeel zijn van meerdere platforms, waaronder wekelijkse tv-programma's, sociale media, en hun eigen WWE Network. 

Meer over