Assassination Games

Jean-Claude Van Damme gaat met zijn rivaal samenwerken in Assassination Games

RTL 7 - zaterdag 26 augustus om 22:32

© Destination Films Distribution
Vincent Brazil (Jean-Claude Van Damme) is de beste in zijn vak, maar dat is zijn rivaal Roland Flint (Scott Atkins) ook. Laat die twee elkaar nu net in de film Assassination Games  tegenkomen tijdens een klus.

Vincent Brazil is een betrouwbare huurmoordenaar en wordt gezien als de beste in zijn vak. Geen klus is hem te gortig.

Assassination Games

Ondertussen denkt Roland Flint dat hij geen concurrentie heeft, want als huurmoordenaar is er echt geen betere dan hij. Door een akkefietje met Polo Yakur (Ivan Kaye), raakt Flints vrouw in coma.

Met een enorm schuldgevoel besluit Flint te stoppen met dit werk. Wanneer er een enorme prijs op het hoofd van Yakur komt te staan, besluit Flint toch maar zijn wapens weer op te pakken.

Hij zint nog steeds op wraak en kan het geld goed gebruiken. Ondertussen denkt Brazil deze klus wel even te klaren. Brazil en Flint komen elkaar tijdens hun missies in Assassination Games tegen en besluiten tegen wil en dank samen te werken.

Want met al die handlangers van Yakur en een handvol corrupte agenten die achter hen aanzitten, kan samenwerken in dit geval zeker geen kwaad.

Steven Seagal

Steven Seagal zou in Assassination Games oorspronkelijk de rol van Roland Flint op zich nemen, maar werd uiteindelijk vervangen door Vinnie Jones.

Later bleek Vinnie Jones ook niet te kunnen en vulde Scott Adkins de vacature op. 

Meer over