Assembly Required

Tim Allen klust weer in Assembly required

HISTORY - woensdag 28 april om 21:25

© https://seac.bskyb.com/
Tim Allen uit de aloude sitcom Home Improvement heeft zijn gereedschap weer afgestoft. Dit keer als presentator van Assembly required with Tim Allen op HISTORY Channel.

Tim Allen was in de jaren negentig dé ster van de Amerikaanse sitcom Home improvement. In de serie speelde hij doe-het-zelver Tim Taylor, tevens presentator van het fictieve klusprogramma Tool Time. Het leverde de acteur zelfs een Golden Globe op. Ruim 20 jaar later neemt de realiteit een loopje met ons en zien we Allen in in Assembly required with Tim Allen bij HISTORY Channel een écht klusprogramma presenteren.

Richard Karn 

Niet alleen is Allen herenigd met zijn gereedschap, ook zijn vroegere klusmaatje Richard Karn (Al in de serie) is van de partij. In Assembly required with Tim Allen zetten de mannen wekelijks alles op alles om kapotte apparaten te repareren én beter te maken dan voorheen. Dit om het onnodig weggooien van spullen tegen te gaan. Samen met een team van experts stropen Tim en Richard met liefde de mouwen op om kapotte spullen een tweede, en beter leven te gunnen. Dit alles in een gigantische arena vol eindeloze gangpaden met planken en voorraden.

Nieuwe afleveringen van Assembly required with Tim Allen zie je iedere woensdag om 21.25 uur bij HISTORY Channel.

Meer over