Au pairs

Een gloednieuw seizoen van Au Pairs van start in Miami

NPO 3 - dinsdag 21 juni om 20:24

© BNNVARA
In een gloednieuw seizoen van Au Pairs vertrekken vier moedige meiden naar Miami om daar aan de slag te gaan als au pair. Voldoet deze ervaring aan hun verwachtingen of komen ze toch bedrogen uit?

Emma (23), Imre (19), Noah (19) en Wendie vertrekken in deze eerste aflevering van een gloednieuwe reeks Au Pairs naar Miami om daar aan de slag te gaan als au pair. Ze hebben allemaal hun eigen dromen en verwachtingen, maar ontdekken dit seizoen dat het leven niet altijd over rozen gaat.... met alle gevolgen van dien.

Au Pairs

Noah heeft namelijk meteen op haar eerste dag in Miami een nare ervaring en Wendie ontdekt dat de kamer bij haar gastgezin totaal niet is voorbereid op haar komst. Emma ervaart een cultuurshock: ze verruilt haar ouderlijk huis in het dorpje Tholen in Zeeland voor een luxe appartement aan de oceaan. 

Miami

Gelukkig staan de dames er niet alleen voor en hebben ze elkaar om hun hart bij te luchten. Zo delen ze tips en tricks en samen ontsnappen ze af en toe aan de hectiek, drukte en chaos van hun hostgezin door samen uitstapjes te maken. 

Het derde seizoen van Au Pairs is vanaf vanavond iedere dinsdag om 20:25 uur te zien op NPO3.

Meer over