B&B vol liefde

De eerste week van B&B Vol Liefde is begonnen op RTL4

RTL 4 - dinsdag 11 juli om 20:33

© RTL
In deze eerste week van B&B Vol Liefde maken alle deelnemers in hun eigen bed and breakfast kennis met hun eerste potentiële partner. De verschillen zijn groot dit seizoen, zo rekent Martijn 18 euro voor een overnachting en Joy 240 euro.

Elke werkdag is de liefdeswandel van de deelnemers aan B&B Vol Liefde te volgen.

B&B Vol Liefde 2023

In deze eerste week komt iedereen aan bod. De jongste deelnemer is Joy; met zijn 25 jaar is hij zelfs de jongste kandidaat ooit. Marian in Portugal en Leendert in België zijn de oudste kandidaten, ze zijn allebei 68 jaar.

De hobby’s van de deelnemers lopen uiteen van tantra en wandelen met de chihuahua tot piano- en gitaarspelen, tennissen en golfen. De een luistert graag naar klassieke muziek, terwijl een ander graag André Hazes draait voor de gasten. Ook de tarieven die de B&B-eigenaren rekenen lopen behoorlijk uiteen: in het Thaise guesthouse van Martijn kost een kamer 18 euro, een overnachting in de B&B van Joy op een berg net buiten Málaga kan vanaf 240 euro.

Wil je de deelnemers nu nog beter leren kennen? Wij stellen ze aan je voor!

Potentiële liefdes

Toch zijn al die verschillen niet erg, want zoals het spreekwoord gaat: op ieder potje past een dekseltje. De komende weken krijgen de acht deelnemers allemaal wat potentiële liefdes over de vloer die hopen hun hart te stelen. De vraag is alleen of dat gaat lukken... 

B&B Vol Liefde is vanaf maandag 10 juli elke doordeweekse dag om 20:30 uur te zien op RTL4. Via Videoland kijk je een week vooruit.

Meer over