B&B vol liefde

De deelnemers van B&B Vol Liefde 2023 stellen zich voor

RTL 4 - maandag 10 juli om 20:34

© RTL
In december stelden de B&B-houders die meedoen aan dit derde seizoen van B&B Vol Liefde zich voor, in de hoop een droomprins of -prinses te vinden. De komende weken is iedere werkdag te zien hoe hun liefdesavonturen zich ontwikkelen.

Het is een behoorlijk avontuur om als vrijgezel, in je eentje, een bed and breakfast in het buitenland te beginnen. Het is nóg avontuurlijker om dan ook al je liefdesperikelen met televisiekijkend Nederland te delen. De deelnemers hopen in dit derde seizoen van B&B Vol Liefde zo hun droomprins of -prinses te vinden.

Lees ook: Dit zijn de acht definitieve kandidaten van B&B Vol Liefde 2023 

B&B Vol Liefde 2023

Afgelopen december hebben elf vrijgezellen zich voorgesteld aan het publiek, voor acht van hen begint nu het daten. Hun potentiële partners gaan naar landen als Frankrijk, Portugal en Zweden om de B&B-houders te ontmoeten. En zelfs naar Thailand, waar de 47-jarige Martijn een gasthuis vol Nederlandse verrassingen runt. Hoe de liefdeswandel zich in de bed and breakfasts gaat ontwikkelen is de komende zeven weken iedere werkdag te volgen.

Benieuwd of de acht deelnemers allemaal de liefde vinden? B&B Vol Liefde is vanaf maandag 10 juli elke doordeweekse dag om 20:30 uur te zien op RTL4. Via Videoland kijk je een week vooruit.

Meer over