B&B vol liefde: De aftrap

Art Rooijakkers stelt een nieuwe lichting B&B-houders voor in B&B Vol Liefde: De Aftrap

RTL 4 - donderdag 14 december om 20:33

© RTL
Nieuwe bed and breakfast-eigenaren staan klaar voor een vierde seizoen B&B Vol Liefde. Art Rooijakkers doet daarom in B&B Vol Liefde: De Aftrap een ronde langs de avontuurlijke vrijgezellen. Ze stellen zich nu voor om in de zomer hun match te vinden.

Terwijl Winter Vol Liefde bijna begint - de eerste aflevering is op 18 december te zien op RTL 4 - staan de kandidaten voor het volgende seizoen van het zomerse B&B Vol Liefde al te trappelen. In B&B Vol Liefde: De Aftrap stellen ze zichzelf voor. 

Lees ook: Alles over B&B Vol Liefde 

B&B Vol Liefde: De Aftrap

Wie zijn deze avontuurlijke vrijgezellen, waarom hebben ze zich opgegeven en wat zoeken ze precies in een partner? Presentator Art Rooijakkers zoekt de deelnemers op in hun bed and breakfasts. Terwijl hij met hen praat over het leven, de liefde en hun wensen, geven ze hem een rondleiding door hun huis.

Ook vertellen ze over de omgeving en stellen ze hun huisdieren en andere huisgenoten voor. Zo krijgen potentiële briefschrijvers een indruk van wat hen te wachten staat als ze besluiten de stap te wagen.

Wanneer is B&B Vol Liefde: De Aftrap op televisie te zien?

B&B Vol Liefde: De Aftrap is op donderdag 14 december vanaf 20:30 uur te zien op RTL4. Terugkijken kan via Videoland.

Meer over