Baantjer: Het begin

RTL8 zendt Baantjer: Het Begin opnieuw uit

RTL 8 - vrijdag 5 november om 22:29

© RTL
De jonge rechercheur De Cock krijgt bij de start van de serie Baantjer: Het Begin meteen een nieuwe moordzaak voor de kiezen. Die moet hij zien op te lossen met een nieuwe partner, de uit de Bijlmer overgeplaatste Andy Ruiter.

Jarenlang waren Piet Römer en Victor Reinier de vertrouwde gezichten in Baantjer, nu vormen Waldemar Torenstra en Yannick Jozefzoon het duo dat in de misdaadserie Baantjer: Het Begin moordzaken moet oplossen. Torenstra speelt in deze recente serie een jonge, idealistische Jurre de Cock, ook nu al met cee oo cee kaa. 

Waldemar Torenstra

De rechercheur van Urk wordt meteen voor de leeuwen gegooid op Bureau Warmoesstraat. De misdaad houdt geen rekening met de acclimatiserende rechercheur: er ligt alweer een lijk klaar op de snijtafel van patholoog-anatoom Rusteloos (Raven van Dorst). Bovendien wordt De Cock meteen gekoppeld aan een nieuwe collega, de uit de Bijlmer overgeplaatste Andy Ruiter (Yannick Jozefzoon). Samen moeten ze het opnemen tegen de georganiseerde misdaad in Amsterdam in het begin van de jaren 80.

Meer over