Bad Moms 2

Geen rustige Kerst voor Mila Kunis

NET 5 - woensdag 23 december om 20:30

© https://medien.sky.de
In dit vervolg op Bad Moms staan de feestdagen voor de deur. Dat wordt stressen!

In Bad Moms hadden Amy, Kiki en Carla het helemaal gehad. Ze waren het zat om altijd maar de perfecte moeder uit te moeten hangen.

A Bad Moms Christmas

Niks alle balletjes in de lucht houden: werk, gezin, relatie, sociaal leven konden de pot op! Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) en Carla (Kathryn Hahn) gingen eens aan zichzelf denken.

Dat was heerlijk, maar nu komen de feestdagen eraan. En dus voelen de bad moms de druk weer oplopen.

Met Kerst moet alles perfect geregeld zijn, maar daar hebben Kiki, Carla en Amy eigenlijk helemaal geen zin in. Toch zullen ze er in A Bad Moms Christmas aan moeten geloven.

En alsof Kerst alleen niet al genoeg stress opleverde: de dames krijgen ook nog eens hun eigen moeders op bezoek. Als dat maar goed gaat!

Susan Sarandon

Carla zit in A Bad Moms Christmas niet bepaald op het bezoek van haar moeder te wachten. In het echt was dat wel anders.

Kathryn Hahn schreef Susan Sarandon een persoonlijke brief om haar te vragen haar moeder te spelen. Dat werkte: Sarandon accepteerde de rol.

Cheryl Hines mag in deze film dan wel de moeder van Kristen Bell spelen, daar is ze eigenlijk te jong voor. Met haar 55 jaar is Hines maar vijftien jaar ouder dan de actrice die haar dochter speelt.

Meer over